Richt u op uw betalende klanten,
terwijl wij uw onbetaalde facturen incasseren.

Begin nu met het verbeteren van uw cashflow. Internationale Incasso.

No cure – No pay

Dit betekent dat u pas betaalt als de schuld succesvol is geïnd. Wij rekenen geen introductiekosten.

Snelle resultaten

Wij zijn specialisten in deze branche en weten aan welke knoppen we moeten draaien om snel de beste resultaten te krijgen. Wij incasseren 95% van de schulden buitengerechtelijk.

Aanpak op maat

Onze incassodiensten zijn 100% maatwerk op basis van uw context. Wij verzekeren ervaren incassanten met dezelfde moedertaal als u en uw debiteuren.


Ontvang een gratis offerte

https://vimeo.com/511029192

Verbeter uw cashflow in slechts drie eenvoudige stappen!


Onze klanten.

We hebben duizenden bedrijven over de hele wereld geholpen om hun cashflow te verbeteren met onze incassodiensten.

EY-
Regus
Intertrust
Mohawk
WOLF
Pioneer
Opera
FUJI
Dedalus
Goliath2
AGFA
ONLO

Previous
Next

Hoe het werkt.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bespreek uw situatie met één van onze deskundige accountmanagers voor een vrijblijvende offerte.

Overhandig uw incassodossier

Upload de onbetaalde facturen en ondersteunende informatie via onze beveiligde online omgeving.

Verbeter uw cashflow

Ons doel is om uw schulden zo efficiënt en snel mogelijk te incasseren, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.


Leer meer over hoe het werkt

Wilt u een selectie van onze meest waardevolle blogs over credit management, gekozen door onze klanten?


Download de PDF hier!

Over ons.

CMC is een resultaatgericht incassobureau gespecialiseerd in het incasseren van achterstallige facturen en het voorkomen van toekomstige wanbetalingen. Wij werken voor MKB, multinationals en Fortune 500-bedrijven over de hele wereld.

Onze visie is om het betalingsproces van schulden in de B2B-industrie over de hele wereld te versnellen.Lees meer

Financiële en juridische dienstverlening

lees meer

Telecom en ICT

lees meer

Vastgoedverhuur

lees meer

Accountancy

lees meer

FAQ.

Wat kost jullie incassodienst?

Zolang wij de kosten kunnen innen bij de debiteur, kost het u niets. Indien dit niet mogelijk is, dan brengen wij over het betaalde bedrag een commissie in rekening die gebaseerd is op de ouderdom van de schuld.

Hoe contacteren jullie mijn klant?

Op alle mogelijke manieren, d.w.z. via de telefoon, email, post, fax, social media, bezoek, etc.

Welke stappen ondernemen jullie om de schuld geïncasseerd te krijgen?

Wij doen er alles aan om uw schuld te innen en bepalen per geval welke aanpak we moeten volgen. Afhankelijk van het wel of niet reageren door de debiteur is het mogelijk dat we onze aanpak tijdens het incassotraject wijzigen om alsnog succes te behalen voor onze klant.

Wat is jullie succesratio?

Over het algemeen – berekend over de afgelopen jaren – kunnen wij 95% van de incassodossiers buitengerechtelijk incasseren. Dit is voornamelijk mogelijk door onze op maat gemaakte aanpak van onze incasso-experts.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Ja, onze grootste prioriteit is om de informatie van onze klanten zo veilig mogelijk te bewaren. Om deze reden wordt een flink percentage van onze omzet geïnvesteerd in IT-beveiliging en kantoorbeveiliging.

In welke taal communiceren jullie met mijn klant(en)?

Wij hebben moedertaalsprekers van alle Europese talen in huis. Op verzoek kunnen wij ook andere talen aanbieden, zoals Mandarijn en Arabisch.

Kunnen jullie ook helpen met debiteurenbeheer?

Jazeker, dat kunnen wij, zowel op lange termijn als op tijdelijke basis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat maakt jullie beter dan de concurrentie?

Volgens onze klanten zijn we beter dan de concurrentie vanwege onze indrukwekkende resultaten, onze native speakers, de goede en tijdige communicatie én onze menselijke benadering. Naar onze mening is dat ook de reden waarom andere incassobureaus, advocatenkantoren en kredietverzekeraars tot onze klanten behoren. Wij bieden hen iets dat zij niet in huis hebben.

Ontvang een gratis offerte.

Feiten.

Wij incasseren 95% van de schulden buitengerechtelijk. Hierdoor is mond-tot-mondreclame onze belangrijkste bron van nieuwe klanten.

Het inschakelen van een incassobureau voorkomt de juridische risico’s van het zelf proberen te incasseren van de schulden.

De kans dat een commerciële schuld zal worden betaald neemt elk semester met 15% af (en elk jaar met 30%).

Het spreken van de moedertaal van de debiteur en het begrijpen van de cultuur is essentieel bij het innen van internationale schulden.

Constante training. Al onze incassanten worden maandelijks geëvalueerd en getraind op hun incassovaardigheden en resultaten.

Wij incasseren schulden in meer dan 100 landen. We hebben meer dan 15 verschillende talen in huis en klanten over de hele wereld.

Onze diensten op het gebied van debiteurenbeheer, consultancy, detachering en training geven ons een grote hoeveelheid data om onze incassodiensten mee te blijven optimaliseren.

‘Sorry, ik heb het nu zo druk, kunnen we volgende week praten?’ als antwoord wanneer u over openstaande facturen begint, is het meest typische alarmsignaal van klanten die wanbetaler worden.

Door onze diplomatie en indrukwekkende resultaten in het incassotraject wordt circa 25% van de debiteuren uiteindelijk ook onze klant.

Previous
Next